• CORONA PANDEMIE: SCHERP INTERVIEW MET VAN RANST EN BEGELEIDDE ZIJN KINDEREN ALS IN LA VITA ET BELLA! MIJN DIEPE RESPECT

  30 juni 2021

  INTERVIEW VAN RANST/VOLKSKRANT

  Lees meer >> | 44 keer bekeken

 • OUTSIDERART: MIJN CORONA TROFFEE; OMDAT IK/WE DEZE SLUIPMOORDENAAR TE SLIM AF WAREN:NU HET KLIMAAT NOG!

  30 mei 2021

  17x18x17cm/mondkapje/To Go vorkjes/acryl/zand/veren/blikje/papier/wimpers

  Hysterisch voorzichtig ben ik geweest

  er een sport van gemaakt om vooral geen corona te krijgen

  ook mijn omgeving is het bespaard gebleven

  soms was het best zwaar

  geleerd om vooral op de dag te leven

  veel coffee to go momenten inlassen

  zodat het alleen zijn gevoel naar achteren dreef

  mijn zegeningen geteld

  machteloos geweest

  dingen aanvaard

  geduldig gebleven en de diepe overtuiging gehad en nog steeds heb

  dat het allemaal goed komt wat de bestrijding van de pandemie betreft.

  hierna volgt het omdenken

  mentaliteitsveranderingen

  de conditionering afbreken

  een nieuwe creeren

  aangaande de grote vervuilingsproblematiek.

  Dat is een nog grotere klus

  dan een pandemie bestrijden.

  Be brave

  help mee

  leest het bovenstaande boek

  en wordt wijzer.

   

  Lees meer >> | 65 keer bekeken

 • CORONA PANDEMIE: HILARISCH TEGENGELUID DMV POSTERAKTIES VERSUS VIRUSWAARHEID!!!!!!

  21 mei 2021

  Ook het twitter  'gevecht' met de Belgische heldhaftige ondergedoken viroloog Marc van Ranst versus Willem Engel   wordt in posterkasten openbaar gemaakt.

  De voortvluchtige beroepsmilitair en extreemrechts aanhanger plus complotdenker werd door Willem Engel en zijn Viruswaarheidsbende opgehitst tot gevaarlijke akties. Hij zou de viroloog en enkele politici uitschakelen en liet voor zijn vrouw een afscheidsbrief achter en verliet zwaarbewapend het huis.

  De vrouw waarschuwde de politie.

  Dit extreme gebeuren is de druppel!!!!

  Dit is de druppel!!!

  Men is een crowdfunding aktie gestart om posters te kunnen financieren

  HET IS GENOEG!!!!

  EINDELIJK!!!

  Lees meer >> | 118 keer bekeken

 • CORONAPANDEMIE: DE OMKERING ALLER WAARDEN. VLIJMSCHERPE PEN VAN KARIN SPAINK

  5 mei 2021

  Karin Spaink
  I write, therefore I am
  « HUISHOUDING

  De omkering aller waarden
  Vandaag, op 4 mei, herdenken we de slachtoffers van het fascisme: de joden die zijn vergast door de nazi’s, de politieke gevangenen die zijn gefusilleerd, de homoseksuelen die werden vervolgd, de tweelingen die als medisch experiment zijn gebruikt, de dwangarbeiders die werden afgebeuld totdat ze er dood bij neervielen. De burgers die werden gebombardeerd, werden opgepakt bij razzia’s, die de mond werd gesnoerd, die op de bon moesten leven en uiteindelijk bloembollen moesten eten.
  Oorlog is vrede. Vrijheid is slavernij. Onwetendheid is kracht.
  Morgen, op 5 mei, is Nederland In Opstand, de groep van de extreemrechtse Tinus Koops, van plan te demonstreren op het Malieveld in Den Haag. Hun motto: ‘Bevrijdingsdag moet weer de dag van de vrijheid worden.’ Deze week stelde Forum voor Democratie voor de zoveelste keer de coronamaatregelen gelijk aan de Duitse bezetting: ‘Op 5 mei herdenken wij 75 jaar vrijheid: 1945 – † 2020’.
  Feiten zijn leugens. Bescherming is bezetting.
  Rik Rutten, politiek verslaggever van NRC Handelsblad, liep gisteren in een uitgebreid twitterdraadje de ondertekenaars van Forums ‘vrijheidsherdenking’ na: allemaal corona-ontkenners, complotdenkers en extreem conservatieve of zelfs extreemrechtse organisaties. Een van de ondertekenaars typeert Nederland als ‘een totalitaire staat’. Een andere meent dat corona een groot complot is: alles is van hogerhand ‘gesimuleerd en vanaf januari [2020] uitgerold’. Het RIVM en de Wereldgezondheidsorganisatie zijn marionetten van de jood Soros, en hun maatregelen zijn onderdeel van een complot tegen de burgers.
  Ontkenning is waarheid. Vaccinatie is gif.
  Er doemt een notie van ‘vrijheid’ uit dit gedachtengoed op die zich alleen maar laat karakteriseren als: niemand mag mij in de weg staan. Mijn vrijheid is het hoogste goed, waarvoor alles moet wijken.  Ik ben belangrijker dan jij. Mijn rechten wegen zwaarder dan die van iedereen die meer risico loopt dan ik, of die bescherming behoeft. Zij doen er niet toe – ik wel.
  Solidariteit is onderdrukking.
  Maar vrijheid die ten koste gaat van anderen, is geen vrijheid – het is armzalig verpakt eigenbelang. Denken dat anderen er niet toe doen, is niet hetzelfde als burgerrechten verdedigen: het is arrogantie. Vrijheid is, net als solidariteit, iets wat alleen bestaat met, door en dankzij anderen. Je bent niets en niemand zonder de mensen om je heen, en elk mens is tot in zijn haarvaten met de levens van anderen verbonden – en juist dat is wat we nu zo schrijnend zien, met de coronacrisis.
  Want de zelfzucht van de enkeling brengt talloos veel anderen mensen in gevaar. Omgekeerd danken nu absurd veel mensen hun leven aan de opoffering van anderen: denk aan de excessieve inspanning van de mensen in de zorg.
  We danken onze vrijheid zelden aan onszelf alleen, en nooit aan extreemrechts.
  [Beeld: Homomonument Amsterdam, foto bewerkt door BoBink / via Wikimedia / CC0]
  ≡  05 May 2021 ≡ Verschenen in Het Parool ≡
  ≡  Rubrieken: Newspeak, Politiek ≡

  Lees meer >> | 89 keer bekeken

 • CORONA PANDEMIE: DE ECHTE HELDEN UIT HET ALTERNATIEVE CIRQUI

  5 mei 2021

  Niets heb ik tegen alternatieve stromingen.

  Integendeel.

  Ieder mens is vrij om te kiezen waar hij of zij ontspanning, zelfinzicht, verwerking bij vind , ontdekt of laat begeleiden.

  Er zijn echter grenzen.

  Ooit toen ik in een depressie zat ben ik per ongeluk bij een ortho-moleculaire arts terecht gekomen.

  De tweede keer had ik op verzoek, ochtend urine bij me.

  Hij wierp het goedje in een machine. Deze rommelde wat. Toen kwam er de zgn prognose. Daarna zei de zgn arts dat ik nooit kanker zou kunnen krijgen. Toen wist ik het! De man is een kwakzalver!!!

  In deze coronapandemie komen ook veel kwakzalvers naar boven drijven. Ze bemoeien zich met de kennis over virussen en pandemieen zonder dat ze daar kennis van hebben.

  Hele hordes mensen zweren bij groepen die complot theorieen aanhangen. Deze enge groepering heeft zich in verschillende alternatieve groeperingen ingenesteld. Ze zijn ermee besmet en hersenspoelen elkaar met de meest waanzinnige theorieen opgepikt op internet in hun eigen complotbubbel. Zelfs de politiek is er mee besmet! (Baudet en Haga) Een gevaarlijke misdadige ontwikkeling!

  Op FB kwam ik Yoga lerares Saskia Beugel tegen, die ooit voor een korte tijd in zo'n complot kolk was gezogen. Toen ze het eenmaal doorhad wat er gaande was begon ze een offensief om mensen uit deze destructieve groepering te bevrijden. Hieronder haar relaas:  

  Sonia Pereira is samen met Jeroen van Beek bezig met de ontwikkeling van een nieuw (TV en internet) platform voor persoonlijke groei (wars van complotdenken). 
  Ze hebben mij gevraagd om mee te doen met de pilot en om een blog te schrijven voor hun nieuwe platform ... met alle liefde heb ik meegewerkt met deze fijne mensen. Hierbij mijn blog op hun nieuwe site geredigeerd door Marie Meeusen.
  'Sjamanen, swami’s, spirituele healers, astrologen, psychotherapeuten, artiesten, yogi’s, wetenschappers, schrijvers, filosofen uit binnen en buitenland: een kleurrijk gezelschap vond elkaar in de mooiste kerken van Amsterdam, zoals de Vondelkerk en de Duif bij Rishis club for free souls. Met veel fantastische mensen hadden we magische bijeenkomsten in het voormalige Oibibio, Frankendael en de Westerliefde. De club was mijn kindje, mijn droom en ik wilde een bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van velen met de eerste spirituele club in Amsterdam, in Nederland.
  Wie had kunnen bevroeden dat ik jaren later op de barricade zou ‘moeten’ – want die urgentie voel ik –  om diezelfde spirituele scene te ‘redden’ van een diepe val in de donkere put van extreemrechtse complotten en fascisme.'
  Hoe kan dat nu toch, zou je denken? Spirituele mensen, yogi’s die fascistisch, racistisch gedachtegoed aanhangen en zelfs Forum stemmen, dat past toch helemaal niet?
  Spiritual World | Saskia Beugel

   

   

   

   

  Lees meer >> | 90 keer bekeken

 • CORONA PANDEMIE: VLIJMSCHERP BETOOG SASKIA NOORT OVER MOEDERHARTEN ETC.

  17 april 2021

  10-04-2021 Saskia Noort

  ‘Onlangs staken de Vrouwen voor Vrijheid mijn boeken in de hens, omdat mijn column over hun hang naar extreemrechts hun niet beviel. Gelijktijdig plakte Vizier op Links rode stickers op de deuren van enkele linkse opiniemakers met de tekst: deze locatie wordt geobserveerd door de volgers van Vizier op Links. Naar aanleiding van de verbranding van drie van mijn boeken op een chique Weberbarbecue (naar verluidt werden op Telegram nog veel meer van mijn boeken verbrand door de zich Übermensch wanende yoga-elite) schreef Sophie Smit een heel puntige brief in de Volkskrant, als reactie op het drie pagina’s grote podium voor de ‘spiritrutten’. Hierin vroeg ze of Sietske Bergsma, de boekverbrander, zich thuis voelt in het gezelschap van totalitaire leiders als Pinochet, ayatollah Khomeini, Hitler en evangelische christenen, die ook graag tot boekverbrandingen opriepen.

  Mevrouw Bergsma gaat daar geen antwoord op geven, als de slimste en de hatelijkste van het stelletje, omdat zij zich inderdaad uitstekend thuis voelt in dit gezelschap. Opvallend hoe organisaties die de term ‘vrijheid’ in hun vaandel dragen, zelf de vrijheid van iedere andersdenkende met zeer onfrisse methodes, die niet voor niets refereren aan ons bruine verleden, bestrijden. Censuur, intimidatie, smaad, verdachtmakingen, nepnieuws verspreiden, allemaal uit naam van hun warme moederhart.

  Niet alleen boekverbrandingen en doxen behoren tot de gereedschapskist van dictators, sekteleiders en fundamentalistische machthebbers om het volk mee te mennen. Ook het pronken met het moederhart behoort daartoe. Het beheersen en controleren van ons voorplantingsorgaan is favoriet bij rechts en religieus. Abortus moet verboden, moeders horen achter het aanrecht, je echtgenoot seks weigeren mag niet, stemmen kunnen ze beter aan hun intelligentere mannen overlaten, evenals het hebben van een mening.

  De bonzende Moederharten geven de beschikking over hun baarmoeder maar wat graag uit handen om vervolgens prat te gaan op het feit dat zij louter uit eierstok, voedende tiet, en moederliefde bestaan. Alles wat zij doen en laten, is ten gunste van het nageslacht. Bestaan ze zelf nog? Ja, als lichaam, perfect gevormd door yoga, gesterkt door Wim Hof, gebruind op Ibiza, getoond op Instagram. Vanuit zachtheid, intuïtie en verbinding, vol in de waarheid, besluiten ze boeken van andere moeders met een andere mening, te verbranden.

  De onfrisse combinatie van de moederschapsideologie en Körperkultur met populisme kennen we nog uit 1935. Kristallnacht, boekverbrandingen, het Moederkruis dat Hitler gaf aan arische vrouwen met meer dan twee kinderen, ik kan me bijna niet voorstellen dat Sietske Bergsma niet weet welke associaties haar boekbarbecue oproept.

  Over twee weken gaat het vierde seizoen van The Handmaid’s Tale in première en het is niet voor niets dat ik en velen met mij deze serie bingen, om vervolgens nachten wakker te liggen over de parallellen in onze huidige wereldproblematiek met die van de dystopische nachtmerrie die Gilead heet. Milieuvervuiling, pandemieën, religieus populisme, mannelijke heersers die bepalen wat er met vrouwelijke voortplantingsorganen gebeurt, censuur, het gemak waarmee mensen zich schikken in de nieuwe regels. En wie staat er aan de wieg van dit systeem, ontsproten aan ongewilde kinderloosheid? Een vrouw. Alles wat in The Handmaid’s Tale gebeurt, heeft daadwerkelijk ergens in de wereld plaats gevonden, volgens de auteur, Margaret Atwood. Misschien moeten de Moederharten eens wat minder ijsbaden nemen’.

   

  ********************************************************************

  Lees meer >> | 133 keer bekeken

 • CORONA EPIDEMIE:9 TEKENINGEN : VIRUS ;ERBARME DICH ;DIRTY WORLD;WE'LL SURVIVE ;EXTREEM-RECHTS;HEIMWEE;THE FALLEN;WE'LL MEET;BLABLABLA

  10 april 2021

  Lees meer >> | 103 keer bekeken

 • CORONA PANDEMIE: GROTE PLATFORMS GAAN NEPNIEUW EN COMPLOTNIEUWS EINDELIJK VERWIJDEREN

  5 april 2021

  .

  ARTIKEL UIT HET PAROOL:

  ZIE LINK:

  NEP EN COMPLOTNIEUWS WORDT WERELDWIJD VERWIJDERD

  Lees meer >> | 102 keer bekeken

 • CORONA PANDEMIE: DE VOLKSKRANT GAF DRIE ZONDEN AAN WILLEM ENGEL KADO

  5 april 2021

  De Volkskrant zaterdag 3 april 2021

  Door Olaf Tempelman.

  WILLEM ENGEL

  kreeg alvast

  DRIE ZONDEN

  van de Volkskrant

  KADO 😂🤣😂🤣🌟💥

  HAPPY EASTER! 🙂 🙂 🙂

  #lockdown2021 #willemengel #viruswaarheid #deanderekrant #gezondverstand #vrouwenvoorvrijheid #bluetigermedia #cafeweltschmerz #wyniasweek

  Lees meer >> | 81 keer bekeken

 • CORONA PANDEMIE: EINDELIJK POLITIEK TEGENGELUID T.A.V. DE PANDEMIE ONTKENNERS.

  27 maart 2021

  In het AD staat een interview met de Jonge en van Dissel.

  Eindelijk spreektt de politiek zich uit tegen de virus ontkenners/complot beweging: Ze zijn een gevaar voor de volksgezondheid.

  ZIE LINK: 

  INTERVIEW IN HET AD. DE POLITIEK SPREEKT ZICH EINDELIJK UIT TEGEN PANDEMIE ONTKENNERS!

   

  *

  *

  Lees meer >> | 110 keer bekeken

 • Meer blogs >>